Dnes sme si pre vás pripravili skutočne výborný recept, ktorý si určite zamilujete. Jedná sa o jemnú tortičku, ktorá chutí ako tie najluxusnejšie zákusky z cukrárni.
My sme si ju teda poriadne obľúbili a už teraz sa nevieme dočkať, kedy si ju pripravíme znova.
Pripravte si aj vy túto dobrotu a uvidíte, že nebudete ľutovať!
Ingrediencie a postup ako vytvoriť túto maškrtu:
Forma : 20*20 vymastiť maslom
Na základ:
-4 bielka
60 g cukor
4 žĺtky
2 lyžice rumu
0,5 dl vody
80 g múka hladká
12 g. prášok do pečiva
35 g kakao – všetko vymiešať a pečieme v predhriatej rúre na 180 stupňov 20 minút.
-50 g cukor
80 ml voda
1 lyžica rumu- uvariť sirup a potrieme upečený plat
-4 žĺtky
50 g. cukor
160 g. práškový cukor
2 dl. mlieko
25 g. múky – Z ingrediencií uvaríme krém
-200 g maslo – vyšľaháme do krému, 3 dl smotany, 40 g práškový cukor- Všetko spolu vyšľahať do krému a máme hotový druhý krém.
Plát potrieme prvým krémom, následne dáme stuhnúť a potom potrieme druhým krémom. Na záver nastrúhame na vrch čokoládu.
Video recept:
Máme hotovo.
Prajeme Vám dobrú chuť.
Zdieľajte tento recept a potešte svojich priateľov, ktorý si ho tiež určite zamilujú.
Nezabudnite dať LIKE na Našu stránku pre nové recepty na každý deň.
zdroj: Cookrate – Cakes